Behandelingen

Basis voetbehandeling

Bij deze behandeling knippen wij de nagels, of maken deze dunner indien dit nodig is. Wij reinigen de nagelomgeving. Het eelt aan uw voeten wordt verwijderd en daarna met de machine behandeld.
Mocht u last hebben van kloven of likdoorn, ook die worden vakkundig verwijderd.
Na afloop krijgt u een warme doek over de voeten en worden ze in ingesmeerd met een voetencrème.

OPI voetbehandeling

U start met de basisbehandeling, nadat de voeten klaar zijn, wordt er een OPI scrub aangebracht en masseren wij de voeten met scrub. Met de warme doeken worden de voeten schoon gemaakt en daarna cremen wij de voeten in met de OPI voetenbalm. Heerlijk zachte voeten is het resultaat.

OPI de luxe voetbehandeling

Na de basisbehandeling worden de voeten gescrubd met de OPI scrub en afgedaan met warme doeken. Met massage olie masseren wij de voeten en onderbeen. Daarna brengen wij een masker op de voeten aan. Met de warme doeken wordt het masker verwijderd en wij cremen uw voeten in met de OPI voetenbalm.

Manicure

Bij deze behandeling vijlen wij de nagels en behandelen de nagelriemen. Uw nagels worden gepolijst en verzorgt met een nagelolie.
Daarna scrubben wij uw handen. Met warme doeken verwijderen wij de scrub. Daarna masseren wij uw handen met de handcrème van OPI.